ZIUA INSTITUȚIEI PREFECTULUI – 2 APRILIE

Instituția Prefectului – județul Vrancea celebrează Ziua Instituției Prefectului, pentru prima dată de la instituirea ei prin legea 348/2018, printr-o serie de evenimente pentru public.

Pe platoul din fața instituției, începand cu ora 12.00, elevii din cadrul unităților de învățământ vrâncene vor fi preluați de către specialiști din cadrul structurilor M.A.I. și anume Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vrancea, Inspectoratul de Poliție Județean și Inspectoratul Județean de Jandarmi „Eracle NICOLEANU“ care le vor prezenta echipamentele și autospecialele folosite la intervenții. În paralel, în sala de ședințe a Instituției Prefectului jud. Vrancea va avea loc o prezentare a instituției la care vor participa reprezentanți ai instituțiilor din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Instituția își deschide porțile pentru a-i primi pe elevii dornici să viziteze Palatul Administrativ (Cabinetul Prefectului, Sala nr. 11 și birourile serviciilor din cadrul Prefecturii) și să-i cunoască pe cei care lucrează în cadrul structurilor funcționale din cadrul IP Vrancea.

De asemenea elevii vor putea vizita și sala de examinare pentru obținerea permisului de conducere din cadrul S.P.C.R.P.C.Î.V. Vrancea.