Galerie foto

Pentru fotografii la rezoluție mare ale evenimentelor în organizarea cărora Instituția Prefectului jud. Vrancea este partener sau participă în calitate de invitat, vă rugăm să ne contactați pe mail la adresa comunicare@prefecturavrancea.ro .

De asemenea fotografiile pot fi descărcate de pe pagina de facebook a instituției la adresa https://www.facebook.com/prefecturavrancea/

 

24 IANUARIE 1859 – ZIUA UNIRII PRINCIPATELOR ROMÂNE – Prefectul  județului Vrancea, Gheorghiță Berbece, a transmis focșănenilor și vrâncenilor veniți în Piața Unirii din Focșani pentru a celebra evenimentul ce a marcat orașul nostru  cuvântul primului ministru Ludovic Orban dar și dorința de unitate și restabilire a adevărului istoric despre ce a insemnat 24 Ianuarie 1859.

 

 

25 Decembrie 2019 – Colindătorii au venit la Instituția Prefectului Vrancea, pentru a vesti Nașterea Domnului. Prefectul Gheorghiță Berbece și angajații instituției i-au primit cu brațele deschise, dăruindu-le dulciuri și fructe, după tradiție.

 

20 Decembrie 2019 – Prefectul județului Vrancea, Gheorghiță Berbece, a participat astăzi la ceremonia de comemorare a Eroilor Revoluției din 1989. Cu această ocazie, prefectul Gheorghiță Berbece a transmis mesajul prim-ministrului Ludovic Orban.