Galerie foto

Pentru fotografii la rezoluție mare ale evenimentelor în organizarea cărora Instituția Prefectului jud. Vrancea este partener sau participă în calitate de invitat, vă rugăm să ne contactați pe mail la adresa comunicare@prefecturavrancea.ro sau la telefon 0762106594.

De asemenea fotografiile pot fi descărcate de pe pagina de facebook a instituției la adresa https://www.facebook.com/Institutia-Prefectului-Vrancea-947484895371973/

 

25 octombrie 2018 – Ziua Armatei, Mausoleul Eroilor mun. Focsani

Prefectul județului Vrancea, Sorin HORNEA, a aparticipat astăzi la ceremoniile organizate la Mausoleul Eroilor din Focșani, cu ocazia Zilei Armatei Române. Cu această ocazie prefectul Sorin HORNEA a prezentat mesajul Primului ministru al României – Viorica DĂNCILĂ.

 


26.06.2018 – Prefectul județului Vrancea – Sorin HORNEA, a participat astăzi la ceremonialul militar organizat în onoarea Zilei Drapelului Național. Cu această ocazie prefectul județului Vrancea – Sorin HORNEA, a prezentat mesajul ministrului Afacerilor Interne – Carmen DAN.

   


27.04.2018 – Prefectul județului Vrancea – Sorin HORNEA, a participat astăzi la ceremonialul militar și religios dedicat Zilei Veteranilor de Război. Cu această ocazie prefectul Sorin HORNEA a transmis mesajul ministrului afacerilor interne – Carmen Daniela DAN, cu ocazia Zilei Vetaranilor de Război.

    


26.04.2018 – Astăzi, în jurul orei 1400 un apel primit la numărul unic de urgenţă 112 anunţa găsirea de către un cetăţean a unei bombe de aviaţie de 500 de kg pe un teren agricol aflat într-o zona limitrofă a municipiului Focşani. Acesta efectua lucrări de nivelare a terenului cu un excavator. A fost desemnat pentru coordonarea acţiunii un ofiţer genist iar în timpul asanării terenului  specialiştii pirotehnicieni au mai descoperit alte 5 bombe de aviaţie de 500 de kg. La faţa locului s-a deplasat echipa pirotehnică din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani precum și prefectul jud. Vrancea – Sorin HORNEA care a coordonat măsurile necesare ridicării și detonării în siguranță a proiectilelor.

 


21.04.2018 – Ministerul Afacerilor Interne participă astăzi, 21 aprilie, la cea de-a doua campanie de plantare de arbori, la Mărășești, în Parcul Memoriei Naţionale „Stejarii României – 100 de ani de istorie şi demnitate” RoMândria. Din partea MAI participă la eveniment Secretarul de Stat pentru coordonarea Instituțiilor Prefectului – Mihai Dan CHIRICĂ, care se alătură astfel echipei de voluntari din cadrul Instituției Prefectului jud. Vrancea, coordonată de către prefectul Sorin HORNEA.

   


3.04.2018 – Prefectul jud. Vrancea – Sorin HORNEA, a participat astăzi la ceremonialul organizat cu ocazia împlinirii a 168 de ani de existență a Jandarmeriei Române, ocazie cu care a prezentat mesajul ministrului afacerilor interne, Carmen Daniela DAN.

   


29.03.2018 – Președintele Camerei Deputaților – Liviu DRAGNEA și Președintele UNCJ și al Consiliului Județean Vrancea – Marian OPRIȘAN au inaugurat astăzi Bazinul de polo din cadrul Complexului Sportiv Milcovul din Focșani, momentul inaugural la care au participat prefectul jud. Vrancea – Sorin HORNEA și subprefectul județului – George BAZILESCU.

   


23.03.2018 – Prefectul jud. Vrancea – Sorin HORNEA, a participat astăzi la ceremonia dedicată sărbătoririi Zilei Poliției Române, ocazie cu care a transmis mesajul ministrului afacerilor interne, Carmen Daniela DAN.

      


25.02.2018 – Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Vrancea s-a întrunit astăzi, la sediul Instituției Prefectului jud. Vrancea.

     


22.02.2018 – La sediul Instituției Prefectului jud. Vrancea a avut loc ședința Grupului de Lucru Mixt constituit pentru implementarea Strategiei Guvernului României de incluziune a cetățenilor români aparținând minorității rome pentru perioada 2015-2020.

   


15.02.2018 – Prefectul Județului Vrancea – Sorin HORNEA a convocat astăzi o ședință extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Vrancea, pentru a analiza efectele ninsorii de noaptea trecută.

   


15.02.2018 – Astăzi la sediul Instituției Prefectului jud. Vrancea a avut loc ședința Centrului Local pentru Combaterea Bolilor.

  

 


 

9 februarie 2018 – Prefectul jud. Vrancea, Sorin HORNEA, a prezentat raportul de evaluare a activităților desfășurate, de către această instituție, în anul 2017. La eveniment au participat subprefectul jud. Vrancea – George BAZILESCU, viceprimarul mun. Focșani – Ionuț MERSOIU, comandandul Garnizoanei Focșani – generalul de brigadă Ciprian MARIN, conducerile I.P.J. Vrancea, I.S.U. Vrancea, I.J.J. Vrancea precum și directorii instituțiilor deconcentrate din județ.

 


2 februarie 2018 – Prefectul jud. Vrancea – Sorin HORNEA, a participat astăzi, 2 februarie 2018, la ceremonia de predare – primire a comenzii Brigăzii 282 Infanterie mecanizată Unirea Principatelor. În cadrul acestui eveniment generalul Claudiu Mihail SAVA, în prezența generalului Gheorghiță VLAD – comandantul Diviziei 2 Infanterie GETICA, a predat comanda unității către colonelul Mihai Iulian DANILIUC.

  

  


1 februarie 2018 – Prefectul jud. Vrancea – Sorin HORNEA, a participat astăzi, la întâlnirea cu o delegație din Republica Moldova, evenimentul fiind organizat în cadrul proiectului cu tema „CREȘTEREA ROLULUI SOCIETĂȚII CIVILE ÎN ÎMBUNĂTĂȚIREA POLITICILOR AGRO – RURALE“.

  


31 ianuarie 2018 – Prefectul jud. Vrancea – Sorin HORNEA, a participat astăzi, 31 ianuarie 2018, la prezentarea bilanțului activității Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea.

  

  


30 ianuarie 2018 Prefectul jud. Vrancea – Sorin HORNEA, a participat astăzi, 30 ianuarie 2018, la prezentarea bilanțului activității Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea „Eracle NICOLEANU”.

  

 


29 ianuarie 2018 – Ședința de prezentare a Bilanțului Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Vrancea, aferent anului 2017

Astăzi Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Vrancea a făcut public bilanțul activității sale pentru anul 2017. La evenimentul care a avut loc la Casa Armatei din mun. Focșani, au participat și vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea – Ionel Cel-Mare, colonelul Benone Duduc – șeful Direcției Inspecția de Prevenire din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, comandantul Garnizoanei Focșani – generalul Claudiu Mihail Sava, conducerile IPJ Vrancea, IJJ Vrancea, directori de instituții.

   


24 ianuarie 2018 – 159 de ani de la Unirea Principatelor Române

Prefectul jud. Vrancea – Sorin HORNEA, a participat astăzi la ceremonia dedicată împlinirii a 159 de ani de la Unirea Principatelor Române. Cu această ocazie au fost prezenți la Focșani, consilierul prezidențial Constantin Dudu IONESCU, ambasadorul Marii Britanii în România – E.S. Paul BRUMELL, ambasadorul Federației Ruse în România – E.S. Valery KUZMIN, ambasadorul Sloveniei în România – E.S. Mihael ZUPANCIC.

  


Comisia de dialog social 16.01.2018

Astăzi, 16 ianuarie 2018, la sediul Instituției Prefectului jud. Vrancea, a avut loc ședința Comisiei de dialog social, cu următoarea ordine de zi:
1. Dezbaterea propunerilor de modificare/adoptare de noi acte normative, la solicitarea Ministerului Consultării Publice și Dialogului Social:
a. Noua lege a dialogului social
b. Modificarea H.G. nr.1260/2011, privind sectoarele de activitate stabilite conform Legii dialogului social
2. Diverse:
a. Raport privind monitorizarea modului de implementare unitară a prevederilor legale în domeniul fiscal și al dialogului social.


Ceremonia de comemorare a Eroilor Revolutiei din 1989

      


Festivitățile de comemorare a Eroilor Bătăliei Crăciunului, 22-27 decembrie 1916, de la Bordești

       Festivitățile de comemorare a Eroilor Bătăliei Crăciunului, 22-27 decembrie 1916, de la Dumitresti, Poienița