Audiențe acordate de către Subprefectul județului Vrancea

Subprefectul județului Vrancea, doamna Claudia-Lavinia SERAFIMCIUC acordă audiențe a doua  marți din lună începând cu orele 9,00 la sediul Instituției Prefectului județul Vrancea, situată în municipiul  Focșani, str. Dimitrie Cantemir nr. 1, județul Vrancea.

Subprefectul județului Vrancea, domnul  Gheorghiță BERBECE acordă audiențe a treia  marți din lună începând cu orele 9,00 la sediul Instituției Prefectului județul Vrancea, situată în municipiul  Focșani, str. Dimitrie Cantemir nr. 1, județul Vrancea.

Pentru înscrierea în audiență, vă rugăm să completați formularul electronic situat aici

Data și ora la care sunteți programat va fi comunicată pe adresa de e-mail completată în formular. Alternativ, înscrierea în audiență se face și în temeiul unei cereri scrise, telefonic sau la adresa de e-mail a instituției prefectura@prefecturavrancea.ro.

Modalitatea de acordare a audiențelor:

Solicitările pentru înscrierea în audiență se depun cu cel puțin 5 zile lucrătoare înainte în cazul audiențelor ținute de către prefect/subprefect.

În funcție de rezoluția conducerii instituției, compartimentul relații cu publicul realizează programarea audiențelor și comunică solicitanților data la care se acordă audiența.

Persoanele care vin la sediul instituției prefectului fără a se fi înscris în audiență, pot primi consiliere, in limita atribuțiilor instituției, la compartimentul relații publice, camera 10.